Skip to main content
Blogg

Årliga BTB-mästerskapet i golf!

Av 27 september, 2017

Årets BTB-mästerskap i golf i gick i helgen av stapeln på Vidbynäs golfklubb i Nykvarn söder om Stockholm. Vi blev  sju BTB:are + en gäst som peggade upp denna fantastiska höstsöndag för att tampas om det prestigefulla vandringspriset ”BTB-plåten”. Efter mycket regnande sista tiden blev banan trots det fina vädret ganska tuff och svårspelad vilket gjorde att vi kanske inte fick se några fantastiska resultat men humöret på gänget var det inget fel på.

Efter nio hål låg “tvåan” i vinnarhålet men en iskall putter sista nio, samtidigt som förra årets vinnare började hitta spelet, gjorde att segerchanserna rann mellan fingrarna. Det blev istället allas vår Benny som fick ännu en inteckning i den vackra segertrofén.

Nästa år hoppas vi på att vi får ett nytt namn på bucklan !